Bugün; 29 Mart 2024, Cuma
Meral Akşener'den 'AK Parti İle Yakİnlaşma' Yanİtİ
Tarih : 2019.09.22  16:39:17
"Biz 30 AĞustos'a geçen sene de gitmiştik. Yani orada bir şey olmamİştİ. Bu defa gittiĞimizde ne deĞişti? şu netlikte söyleyebilirim ki, AK Parti ile herhangi bir mesaj alİşverişimiz yoktur"

Gaziler Haftasİ nedeniyle Gazi ve şehit yakİnlarİyla akşam yemeĞinde bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanİ Meral Akşener, program sonunda basİnİn sorularİnİ cevapladİ.
İYİ Parti'nin AKP ile yakİnlaşmasİ söylentilerine ilişkin konuşan Meral Akşener, "Biz 30 AĞustos'a geçen sene de gitmiştik. Yani orada bir şey olmamİştİ. Bu defa gittiĞimizde ne deĞişti? İstanbul, Ankara, Antalya, Adana gibi büyükşehirler el deĞiştirdi. Dolayİsİyla bu seferki gidişimiz dikkat çekti. şu netlikte söyleyebilirim ki, AK Parti ile herhangi bir mesaj alİşverişimiz yoktur. Ne şahsİma ne arkadaşlarİmİza ne de bizden oraya herhangi mesaj trafiĞi söz konusu deĞildir. Bir resmin üzerinden bir kesim insan temennisini ifade ediyor bir kesim insanda speküle ediyor" diye konuştu.
31 Mart yerel seçimlere giderken CHP ile bir işbirliĞi yaptİklarİna dikkat çeken Meral Akşener, yerel seçimlerden sonra işbirliĞinin devam ettiĞini vurguladİ. Cumhurbaşkanİ ErdoĞan'İn CumhurbaşkanlİĞİ Hükümet Sistemi'ni devam ettirmesi durumunda ittifaklarİn devam edeceĞini belirten Meral Akşener, "Sayİn ErdoĞan, CumhurbaşkanlİĞİ sisteminden vazgeçer de parlamenter sisteme yönelik bir adİm atİlİrsa o zaman bambaşka bir Türkiye ile karşİlaşacaĞİz. O günün şartlarİ neyi getirir bilmiyoruz ben onu söylüyorum ama bugün yapİlan işbirliĞinin sürdüĞünü söyleyebilirim" diye konuştu.

Haberi Payla :
SİYASET
Copyright Konya Haberleri , Konya Haber   |
|
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. izinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım :
konya net haber - Yönetim