Bug羹n; 25 Nisan 2024, Perembe
Konyaspor Seri Peinde
Tarih : 2019.10.18  17:43:10
Konyasporda, pazartesi g羹n羹 i癟 sahada oynanacak zorlu Yeni Malatyaspor ma癟襤 i癟in galibiyet hedefleyerek seri yakalamak istiyor.

襤TT襤FAK Holding Konyaspor’da, pazartesi günü iç sahada oynanacak zorlu Yeni Malatyaspor maç襤n襤n haz襤rl襤klar襤 galibiyet hedefiyle devam ediyor. Geçtiimiz sal襤 günü k襤sa iznin ard襤ndan toplanarak çal襤malara kald襤襤 yerden devam eden Anadolu Kartal襤, çaramba günü tek idman gerçekletirdi. Yeil-beyazl襤 temsilcimiz dün kritik maç襤n taktiini denerken, bugün de taktik a襤rl襤kl襤 antrenman gerçekletirecek. Konyaspor, pazar günü yap襤lacak idmanla haz襤rl襤klar襤n襤 noktalayacak ve kampa girecek. Anadolu Kartal襤’nda tak襤mdan ayr襤 çal襤an Hurtado d襤襤nda eksik yok, moraller yerinde.

SON iki maç襤n襤 kazanarak ç襤k襤a geçen Konyaspor, kendisi gibi iyi bir performans sergileyen Yeni Malatyaspor kar襤s襤nda da 3 puan alarak seri yakalamak istiyor. Kayserispor ve Kas襤mpaa’y襤 malup ederek ç襤k襤a geçen ve 12 puana ulaan yeil-beyazl襤 temsilcimiz, Yeni Malatyaspor kar襤s襤nda 3 puan ald襤襤 takdirde y襤llar sonra ilk kez 3 maçl襤k galibiyet serisi yakalayacak. Anadolu Kartal襤, Süper Lig’de son olarak Aykut Kocaman yönetiminde 66 puanla 3. olduu 2015-2016 sezonunda 3 maç ve üstü galibiyet serisi yakalam襤t襤. Temsilcimizin, dokuzuncu olduu 2016-2017, son anda kümede kald襤襤 2017-2018 ile sekizinci bitirdii geçen sezonda 34 maçl襤k zorlu periyotta 3 maçl襤k serisi bulunmuyor.

ÖTE yandan 襤ttifak Holding Konyaspor, Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nda en fazla penalt襤 golü atan tak襤m konumunda yer al襤yor. 襤ç sahada oynanan Kayserispor kar襤lamas襤nda 90+6’da kazan襤lan penalt襤 ile 3 puan sevinci yaayan yeil-beyazl襤lar, Kas襤mpaa kar襤s襤nda 3 penalt襤 kazanm襤t襤. 2 penalt襤y襤 gole çeviren Anadolu Kartal襤, dier penalt襤da da Jevtovic ile yararlanamam襤t襤. Bu sezon en çok penalt襤 kazanan tak襤m s襤ralamas襤nda üst basamaklarda yer alan Konyaspor, son iki maçta kulland襤襤 4 penalt襤n襤n 3’ünü gole çevirme baar襤s襤 gösterdi. 

Haberi Payla :
SPOR
Copyright Konya Haberleri , Konya Haber   |
|
Sitemizdeki yaz覺 , resim ve haberlerin her hakk覺 sakl覺d覺r. izinsiz veya kaynak g繹sterilemeden kullan覺lamaz.
G繹rsel Tasar覺m ve Yaz覺l覺m :
konya net haber - Y繹netim