Bugün; 19 Nisan 2024, Cuma
Ekonomi Bürokrasisinde Üst Düzey Operasyon
Tarih : 2020.01.08  17:51:18
Yİlbaşİ özel çekilişinin tartİşma konusu olduĞu Milli Piyango İdaresi’nin Genel Müdürü Muammer Çolak da dahil olmak üzere üst düzey görevden alİmlar yapİldİ.

Ekonomide üst düzey görevden alİmlar yaşandİ. Aralarİnda, yİlbaşİ özel çekilişinin tartİşma konusu olduĞu Milli Piyango İdaresi’nin Genel Müdürü Muammer Çolak dahil çok sayİda bürokrat görevden alİndİ.
Resmi Gazete’de yayİmlanan atama kararlarİ şöyle:
Milli Piyango İdaresi Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanİ Muammer Çolak, Gelir İdaresi Başkan Yardİmcİsİ Mustafa Çolak, Özelleştirme İdaresi Başkan Yardİmcİsİ Ergin İçenli, Darphane ve Damga Matbaasİ Genel Müdürü Saadettin Parmaksİz, Kamu Mali Yönetim ve Dönüşüm Genel Müdür Yardİmcİlarİ Ali Karatürk ve Abdulkadir Bahadİr Yİldİz, Muhasebat Genel Müdür Yardİmcİlarİ Zeki Balta ve Arif Yİldİrİm görevden alİndİ.
Hazine ve Maliye BakanlİĞİ’nda; Personel Genel Müdürü şinasi Yurdakul, Strateji Geliştirme Başkanİ Ayşe Berrin Dikmelik, Kamu Sermayeli Kuruluş ve İşletmeler Genel müdür Yardİmcİsİ Edip Yİlmaz, Sigortacİlİk Genel Müdür Yardİmcİlarİ Gökhan Karasu ve Murat Kayacİ, Personel Genel Müdür Yardİmcİlarİ Hasan Kaymak, Memet Bahattin Akçay, Mehmet Murat, Atilla Mehmet Yardİmcİ, Halil tutak, Finansal Piyasalar ve Kambiyo Genel Müdür Yardİmcİsİ Ahmet Müfit Arberk görevden alİndİ.
Öte yandan, EÜAş Genel Müdür YardİmcİlİĞİna Zafer Sümengen, TPAO Yönetim Kurulu ÜyeliĞine Alparslan Bayraktar atandİ.

Haberi Payla :
EKONOMİ
Copyright Konya Haberleri , Konya Haber   |
|
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. izinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım :
konya net haber - Yönetim