Bugün; 02 Mays 2024, Perembe
Kocaman’dan Hakem İsyanİ
Tarih : 2020.01.27  16:42:39
Aykut Kocaman, “Ofsayt mİ deĞil mi tartİşİlacak pozisyonda oyunu kesiyorlar. Büyük takİmlar için 5 metre ofsaytta pozisyonun bitmesi bekleniyor” dedi.

KONYASPOR’un Teknik Direktörü Aykut Kocaman, karşİlaşmanİn sonunda yardİmcİ hakemlerin kararlarİna yönelik tepki gösterdi. Kocaman’İn açİklamalarİ söyle. “Maçİn başlarİ tabi Galatasaray’İn genel durumundan dolayİ çok daha fazla önemliydi. Enerjilerin yüksek olduĞu zamandİ. Maçİn başİnİ daha önlemli geçirmek ana stratejilerimizden biriydi. Tam oyunu toparladİĞİmİz anda çok da sürpriz olmayan bir gol dengeleri bozdu. Deplasman ve iç saha sİkİntİsİ olan iki takİmdan sİkİntİsİnİ çözen Galatasaray oldu. Bizden daha yukarİdaydİlar oyun olarak. İkinci yarİda oyunu dengeli hale getirdik ve çok aradİk ama Muslera engeliyle karşİlaştİk”.
“GALATASARAY’IN tamam ihtiyacİ var, bizim de ihtiyacİmİz var. Ofsayt mİ deĞil mi tartİşİlacak pozisyonda oyunu kesiyor hakem. Bugün Galatasaray için geçerli olmasa da büyük takİmlar için 5 metre ofsaytta pozisyonun bitmesi bekleniyor. Bunu neden yapİyorlar anlamak mümkün deĞil. Bizde farklİ formasyonlar yok. Kendi oyunumuz içinde kalmaya çalİşİyoruz. Bizim kendi oyun kalİbİmİz içinde zaman zaman oyuncu profilini deĞiştirerek oynamaya çalİşİyoruz. Çok fazla şey deĞiştirmeye gerek yok. Bugünü ve yarİnİ toparlayİp ondan sonra Konyaspor’un geleceĞi ile ilgili doĞrular nelerdir, bunlarİ düşünmeye gerek var”. 

Haberi Payla :
SPOR
Copyright Konya Haberleri , Konya Haber   |
|
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. izinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım :
konya net haber - Yönetim