Bugün; 18 Nisan 2024, Perembe
Akşener'den ErdoĞan'a: "Yazİklar Olsun"
Tarih : 2020.03.10  17:41:20
"Dostun Putin kapİda beklemeni bütün herkese gösterip bizi rezil etti. Onlar sana kapİ önünde beklemeyi, layİk gördün sen ayaklarİna gidip onlara nasİl teşekkür edebildin? Yazİklar olsun"

İYİ Parti Genel Başkanİ Meral Akşener grup toplantİsİnda açİklamalarda bulundu:

"Acİ dolu bir haftayİ geride bİraktİk. şehitlerimizi topraĞa verdik. Ümit ettik ki yönettikleri devletin kendi şirketleri olmadİĞİnİ hatİrlasİnlar. Ama olmadİ. Mehmetçik İdlib'de vatanİ için canİnİ ortaya koydu ama sayİn ErdoĞan'İn yeni beceriksizliklere yelken açİĞİnİ gördük. Sayİn ErdoĞan bilmez ki mehmetçik son nefesini verdiĞinde geride kalanlarİn da nefesleri düĞümlenir. Koskoca bir ailenin nefesi durur. Bunlar ErdoĞan'İn umurunda olsaydİ evlatlarİmİzİ yitirdikten iki gün sonra gülebilir, şaka yapabilir miydi?
Bu cahillik Putin ziyaretinde bir kez daha kendini gösterdi. Soçi'ye uymayan Rusya ve Esad oldu, görüşme talebini yapan biz olduk. Moskova'da kazanan Rusya ve Esad oldu geri adİm atan biz olduk. Biz Türkler tarihimizde çok savaşlar kaybettik ama onurumuzu hiçbir kapİda bİrakmadİm. Altİ yüz yİllİk devletimizi kaybettik ama onurumuzu hiçbir kapİda bİrakmadİk. Tarih boyunca kaybettiklerimizin yerine yenilerini koyabildik, yeni bir cumhuriyet kurduk. Bu nedenle Rusya'ya giderken milletçe senden tek bir beklentimiz vardİ, canİnİ ortaya koyan mehmetçik kadar onurlu olmandİ. Sense gittin o onurun onda birini masa başİnda gösteremedin. Gittin kapİlarda bekletilmeye razİ olup üstüne bir de kabul edildiĞiniz için Putin'e teşekkür ettin. Dostun Putin kapİda beklemeni bütün herkese gösterip bizi rezil etti. Sayİn ErdoĞan hani itibardan tasarruf olmazdİ. Onlar sana kapİ önünde beklemeyi, layİk gördün sen ayaklarİna gidip onlara nasİl teşekkür edebildin? Yazİklar olsun.
Suriye topraklarİnda operasyon yapmamİza neden olan PKK/YPG/PYD’den artİk söz edilmiyor. Milletimizin gözüne baka baka zaferden söz edenler var. Esed rejimi bir anda Suriye Arap Cumhuriyeti oluverdi. Esad ile aracİlarla görüşüldüĞünü sayİn ErdoĞan’İn aĞzİndan öĞrendik. Biz bunu derken iktidar Emevi camisinde namaz kİlacaklarİnİ söyledi. Biz bunlarİ derken iktidar taş üstünde taş omuz üstünde baş kalmayacak diye ultimatom verdi. Gözlem noktalarİmİz İssİz adalar gibi Allah’a emanet kaldİ. İktidar türkürdüĞünü yaladİ, kapİ önlerinde süründürüldü. Sayİn ErdoĞan sİk sİk Lozan Anlaşmasİ’nİ eleştirir. Lozan’da böyle ciddiyetsiz bir ekiple gitseydik ne olacaktİ? Soçi mutabakatİnİ koruyamayanlar Sevr’i yİrtİp atanlara dil uzatamazlar. 
GAZETECİLER İÇİN AÇIKLAMAMeseleye sadece onlarİn istediĞi pencereden bakmamİzİ istiyorlar Son günlerde gazetecilere yapİlan operasyonlarİn arkasİnda bunlar var. Libya'da şehit olan istihbaratçİmİzİn haberini bahane edip FETÖ'nün hedefindeki gazeteciyi hapse gönderiyorlar. Madem şehit istihbaratçİmİzİn cenazesi gizliyldi neden siyasi parti temsilcileri neden davet edildi. İlla ki soruşturacaksanİz gizli kalmasİ gerektiĞine inandİĞİnİz o cenaze törenini ifşa edenleri soruşturun. Bu açİklara göz yumduktan sonra haberi yapan gazetecileri hapse göndermek en kolayİ. Üstelik bunu FETÖ'cü yöntemiyle yapmak en kolayİ." 

Haberi Payla :
GÜNCEL
Copyright Konya Haberleri , Konya Haber   |
|
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. izinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım :
konya net haber - Yönetim