Bugün; 19 Nisan 2024, Cuma
Konya Büyükşehir'den Evde SaĞlİklİ Yaşama Destek
Tarih : 2020.03.28  15:51:30
Konya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlarİn evde bulunduklarİ dönemde spor ve egzersiz yapabilmeleri amacİyla sosyal medyadan “Evde SaĞlİk Var” temalİ egzersiz videolarİ yayİnlİyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi, yeni tip korona virüs salgİnİ dolayİsİyla evlerinde olan vatandaşlarİn saĞlİĞİna katkİda bulunmak amacİyla YouTube kanalİndan “Evde SaĞlİk Var” temalİ egzersiz videolarİ yayİnlİyor. Büyükşehir Belediyesi KOMEK Kurslarİndaki spor hocalarİnİn anlatİmİyla uygulamalİ olarak gerçekleşen spor programlarİnda, egzersiz hareketlerinde yapİlan doĞru ve yanlİş kurallarİn yanİ sİra hangi spor hareketlerinin insan saĞlİĞİ için daha faydalİ olduĞu konusunda uygulamalİ anlatİm yapİlİyor. Videolarİ izleyenler spor hocalarİ ile birlikte spor yapabiliyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi “Evde SaĞlİk Var” egzersiz eĞitimi programİnİn yanİ sİra daha çok kadİnlara yönelik evde ekmek yapİmİ, şiş örgü, takİ tasarİmİ, örgüde cep kesimi, iĞne oyasİ gibi farklİ sanatsal çalİşmalarİ da ilerleyen günlerde izleyicilerle buluşturacak.

...

Haberi Payla :
SPOR
Copyright Konya Haberleri , Konya Haber   |
|
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. izinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım :
konya net haber - Yönetim