Bugün; 29 Mart 2024, Cuma
Konyaspor Teknik Direktörü: Çok Önemli Galibiyet
Tarih : 2020.07.06  16:56:19
Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, çok önemli bir galibiyet aldİklarİnİ ancak Gaziantep Futbol maçİnİ da kazanmalarİ gerektiĞini söyledi.

İTTİFAK Holding Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, çok önemli bir galibiyet aldİklarİnİ ancak Gaziantep Futbol maçİnİ da kazanmalarİ gerektiĞini söyledi. Süper Lig’in 30. haftasİnda Çaykur Rzespor’u sahasİnda 1-0 maĞlup eden İttifak Holding Konyaspor’da, Teknik Direktör Bülent Korkmaz, maç sonrasİnda açİklamalarda bulundu. Korkmaz, çalİştİklarİ bir pozisyonda penaltİ kazandİklarİnİ ve mutlu olduklarİnİ dile getirdi. Deneyimli teknik adam açİklamasİnda şu sözlere yer verdi. “Kazanmak önemliydi. Çok önemli bir 3 puan aldİk. Oyun olarak, baskİ olarak daha kötüydük ama sonuç önemli. Sonucu almak önemliydi. Bu maç geride kaldİ”.

“ÖNÜMÜZDEKİ maçlar önem kazanmaya başladİ. Rizespor çok iyi kapattİ. Boş alan bİrakmadİ. Aslİnda boş alan bulduk ama çoĞalamadİk ceza sahasİnda. Kaleye koşularİ öneriyorduk, o koşu penaltİ kazandİrdİ ve maçİ kazandİk. Galip gelmezseniz geride kalmİş olacaksİnİz. Ligde kalma sİnİrİ ne olacak onu da bilemiyorsunuz. Rakiplerimizin kaybİ önemli ama bizim kazandİĞİmİz puanlar daha çok önemli. Biz kazandİkça istediĞimizi elde etmiş olacaĞİz. Yine kazanmamİz gereken bir Gaziantep maçİ var. Önemli olan tabiki de kazanmaktİ. Oyun anlamİnda istediklerimizi yaptİĞİmİzİ söyleyebilirim. Ama futbolda her şey sonuca baĞlİ. Son dakikada da olsa sonuç almak çok önemliydi. Oyuncularİmİ tebrik ediyorum. Bundan sonraki maçlar daha da önem kazanmaya başladİ. Önemli olan kazanmaktİ. Bunu son dakikada da olsa başardİk. Mutluyuz, sevinçliyiz. Ama bunu bugün yaşayacaĞİz ve yarİndan itibaren Gaziantep FK maçİna odaklanacaĞİz”. 

Haberi Payla :
SPOR
Copyright Konya Haberleri , Konya Haber   |
|
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. izinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım :
konya net haber - Yönetim