Bugün; 29 Mart 2024, Cuma
Konyaspor’dan Sponsorluk Açİklamasİ
Tarih : 2020.08.31  17:00:52
Konyaspor Kulübü As Başkanİ Ali Kemal Işİkçeviren, sponsorluk konusu hakkİnda açİklama yaparak, “Torku ile yeni bir sponsorluk anlaşmasİ yapmak bizlere mutluluk verir” dedi

KONYASPOR Kulübü As Başkanİ ve Basİn Sözcüsü Ali Kemal Işİkçeviren, Samuel Eduok’un imza töreninden sonra camianİn bir numaralİ gündemi haline gelen sponsorluk konusu hakkİnda açİklama yaptİ. Işİkçeviren konu hakkİnda şunlarİ söyledi: “Yeni transferimiz Samuel Eduok’un imza töreninde masada bulunan Torku No On içecekleri kamuoyunda ‘yeni bir sponsorluk anlaşmasİ mİ var? şeklinde yorumlandİ. Malesef henüz böyle bir anlaşmamİz yok. Biz sadece bu kadim başkentin, dünyaya açİlan en önemli dinamiklerinden biri olarak, şehrimizin öne çİkan deĞerlerine olan sorumluluĞumuzu yerine getiriyoruz. Bugüne kadar her türlü ihtiyaçlarİmİzda Konyamİz’İn markalarİnİ daima tercih sİralamalarİmİzİn en üstüne koyduk. Bundan sonra da aynİ tutum ve davranİşİ sergilemeye devam edeceĞiz”.

“UMARIZ bu şehirde doĞan, büyüyen, gelişen ve ülke ekonomisine yön veren markalar da Konyamİz’İn gözbebeĞi takİmİmİza karşİ kayİtsİz kalmazlar. Yeşil-Beyaz renklere gönül verenlerin yükselen sesi olarak, şehrimizin tüm markalarİna kapİmİzİn sonuna kadar açİk olduĞunu söylemek isterim. Geçmiş dönemde olduĞu gibi Türkiye’nin en büyük markalarİndan biri olan medar-İ iftiharİmİz Torku ile yeni bir sponsorluk anlaşmasİ yapmak bizlere mutluluk verir. Bu vesileyle bu zorlu mücadelede kulübümüzü yalnİz bİrakmayan, sonuna kadar destekleyen, sponsorlarİmİza şahsİm, yönetim kurulumuz ve camiamİz adİna teşekkür ediyorum. Yeni sezonda çok daha güçlü bir takİm izletebilmemiz için, ele ele vermemizin ve güç birliĞi yapmamİzİn son derece önemli olduĞunu bir kez daha hatİrlatmak istiyorum.” Ayrİca Konyaspor’un stadyum sponsorluĞu için Volkswagen ile görüşüldüĞü haberlerinin de gerçeĞi yansİtmadİĞİ belirtildi. 

Haberi Payla :
SPOR
Copyright Konya Haberleri , Konya Haber   |
|
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. izinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım :
konya net haber - Yönetim