Bugün; 19 Nisan 2024, Cuma
Adİm Atİlacak Yer Kalmadİ! Yüzde 100 Dolu
Tarih : 2019.11.18  18:17:16
TÜRKİYE’nin önemli turizm alanlarİndan, UNESCO Dünya Kültür Mirasİ Listesi’ndeki Pamukkale’de, \\\\\\\'ara tatil\\\\\\\' bereketi yaşanİyor.\\\\r\\\\n

15 Kasİm Cuma günü başlayan ve 25 Kasİm’da sona erecek ara tatil nedeniyle Pamukkale’deki oteller, günler öncesinden yapİlan rezervasyonlarla doldu.

\\r\\n

Travertenleriyle dünyaca ünlü ’beyaz cennet’te, otellerdeki doluluk oranİ yüzde 100’e ulaştİ.

\\r\\n

Türkiye’nin çeşitli illerinden Pamukkale’ye gelen yerli turistler, otellerdeki termal havuzlara girip, sİcak suyun keyfini çİkardİ.

\\r\\n

Özellikle Pamukkale’yi daha önce görmeyen çocuklar, ara tatilde beyaz travertenlerin üzerinde yürümenin mutluluĞunu yaşadİ.

\\r\\n

Bazİ turistler de yaz-kİş sİcaklİĞİ 36 derece olan, içerisinde tarihi sütunlarİn bulunduĞu antik havuzda yüzme deneyimini yaşadİ.

\\r\\n

Pamukkale’nin doĞal ve tarihi güzellikleriyle Türkiye’nin en iyi tatil seçeneklerinden biri olduĞunu belirterek, \\\"Ara tatil, yerli turist hareketini artİrdİ.

\\r\\n

Bölgemize de yoĞun bir ziyaretçi talebi oldu. Termal turizmde önemli bir nokta olan Karahayİt’a da yoĞun bir talep gerçekleşti.

\\r\\n

Otellerimizdeki doluluk oranlarİ yüzde 100 seviyesine ulaştİ. Pamukkale’ye gelen turistler tatillerini dolu dolu geçirebiliyor.

\\r\\n

’Beyaz cennet’in eşsiz güzelliĞini yerinde görebilme şansİ yakalayan turistler, paraşüt ve balon turlarİ da ile adrenalin yaşayabiliyor\\\" diye konuştu.

\\r\\n

TURİSTLER HAYRAN KALDI 

\\r\\n

Ara tatilde Pamukkale’yi tercih eden ziyaretçilerden Fatma Tetik, \\\"Pamukkale bir doĞa harikasİ.

\\r\\n

Ara tatilde burayİ görmek istedik. Travertenlere hayran kaldİm\\\" dedi.

\\r\\n

Bodrum’dan tatil için Karahayİt’a gelen Muhammet Can ise \\\"Pamukkale’nin şifalİ sularİndan faydalanmak için buraya geldik.

\\r\\n

Burada her şey çok güzel. Travertenlerin üzerinde yürüyüp, Hierapolis Antik Kenti’ndeki kalİntİlarİ görme fİrsatİ yakaladİk\\\" diye konuştu.

Haberi Payla :
SAĞLIK
Copyright Konya Haberleri , Konya Haber   |
|
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. izinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım :
konya net haber - Yönetim