Bugün; 19 Nisan 2024, Cuma
Kocaman'dan Hakeme Tepki
Tarih : 2020.02.02  16:58:49
İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman hakeme tepki gösterdi...

Antalyaspor mücadelesindeki hakem kararlarİnİ eleştiren Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “Hakem VAR ilişkisindeki acayiplikler son zamanlarda sürekli bizim başİmİza geliyor paranoyasİnda deĞilim ama bu acayipliklerin başİna gelenlerin başİnda geliyoruz. İptal edilen golü anlamak mümkün deĞil” dedi.Süper Lig’in 20. haftasİnda Konyaspor, deplasmanda Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldİ. Müsabakanİn ardİndan düzenlenen basİn toplantİsİnda konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, iki takİmİn da fazlasİyla galibiyete ihtiyacİ olduĞu bir maç oynadİklarİnİ söyledi.Hem Konyaspor hem de Antalyaspor’un bu mücadeleden galip gelse dahi içinde bulunduklarİ durumdan kurtulamayacaĞİ düşüncesinde olduĞunu dile getiren Kocaman, “Ama ciddi psikolojik destek verecekti. Biz de yükselen oyun grafiĞimizle, mücadelemizle, uyumumuzla galibiyeti istedik. Oyun da bu şekilde cereyan etti. İlk yarİda biraz daha üstün oynadİk. Antalyaspor duran toplarla üstümüze geldi. Sahadaki yerleşim, oyun akİşİnda biz üstündük” diye konuştu.

“Hakeme eleştiri”

Maçİn hakemini Halis Özkahya’yİ da eleştiren Kocaman, “Hakem ve VAR ilişkisindeki acayiplikler son zamanlarda sürekli bizim başİmİza geliyor paranoyasİnda deĞilim ama bu acayipliklerin başİna gelenlerin başİnda geliyoruz. İptal edilen golü anlamak mümkün deĞil, ofsaytİn mantİĞİna da uymuyor. Atİlan gol, çizgiden çİkan topa baktİĞİmİzda genel anlamda gol arayan bizdik” ifadelerini kullandİ.

“iki tarafta memnun deĞil”

İkinci yarİ oyun üzerindeki baskİlarİnİ arttİrdİklarİnİn altİnİ çizen Aykut Kocaman, “Antalyaspor bize hİzlİ ataklarla karşİlİk vermeye çalİştİ. İkinci yarİda skoru deĞiştirme adİna kİrİlma olmadİĞİnİ söyleyebilirim. Kolay pozisyon olmadİ, her oyuncu her topa hamle yaptİ. YakaladİĞİnİz pozisyonlardan maksimum verim almalİsİnİz. Biz bunu başaramadİk. İki tarafİn da 0-0’lİk skordan çok mutlu olduĞunu söylenemez” şeklinde konuştu.

Haberi Payla :
SPOR
Copyright Konya Haberleri , Konya Haber   |
|
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. izinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım :
konya net haber - Yönetim