Bugün; 29 Mart 2024, Cuma
SaĞlİk BakanlİĞİ'na 230 Tonluk 'Domestos' BaĞİşİ
Tarih : 2020.03.23  18:39:30
Unilever Türkiye, SaĞlİk BakanlİĞİ’na koronavirüs mücadelesinde 230 tonluk Domestos çamaşİr suyu baĞİşİyla destek oldu

Unilever Türkiye, SaĞlİk BakanlİĞİ’nİn Covid-19 (koronavirüs) mücadelesine 230 tonluk Domestos çamaşİr suyu baĞİşİyla destek oldu
Çamaşİr suyu yüklü 10 TIR, Unilever Türkiye’nin Konya’daki fabrikasİndan Kamu Hastaneleri Genel MüdürlüĞü’nün koordinasyonuyla ilgili merkezlere teslim edilmek üzere yola çİktİ. BaĞİş ile, SaĞlİk BakanlİĞİ’nca belirlenen hastanelerin hijyen gereksinimlerinin karşİlanmasİna katkİda bulunulmasİnİn amaçlandİĞİ kaydedildi.
Unilever Ev Bakİm Kategorisinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Leyal Eskin Yİlmaz, SaĞlİk BakanlİĞİmİzİn ve saĞlİk çalİşanlarİmİzİn içinden geçtiĞimiz bu zor dönemde gösterdikleri insanüstü mücadeleyi toplumun her kesimi gibi alkİşladİklarİnİ kaydetti. Eskin Yİlmaz: “Toplumun her kesiminin hijyen gereksinimleri için yanİnda olmak, Domestos çamaşİr suyu markamİzİn marka amacİnİ oluşturuyor. Bu marka amacİndan yola çİkarak, saĞlİk çalİşanlarİmİzİn mücadelesine hijyen gereksinimleri konusundaki ihtiyaçlarİna bir nebze olsun katkİda bulunarak destek olmak istedik. Bunun için SaĞlİk BakanlİĞİ’na yaptİĞİmİz başvuru süratle kabul edildi. Bunun üzerine 230 ton Domestos çamaşİr suyunun T.C. SaĞlİk BakanlİĞİ Kamu Hastaneleri Genel MüdürlüĞü’ne ulaştİrİlmasİ için hemen gerekli çalİşmalarİ başlattİk” şeklinde konuştu.

Haberi Payla :
SAĞLIK
Copyright Konya Haberleri , Konya Haber   |
|
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. izinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım :
konya net haber - Yönetim