Bugün; 29 Mart 2024, Cuma
"Konyaspor İçin Her şey Çok Daha Güzel Olacak"
Tarih : 2020.07.23  17:08:12
Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “İnşallah bundan sonraki süreçte Konyaspor için her şey çok daha güzel olacak” dedi. Ayrİca Korkmaz’İn takİmda kalmaya sİcak baktİĞİ belirtildi.

İTTİFAK Holding Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, sosyal medya hesabİ üzerinden teşekkür açİklamasİ yaptİ. Yeşil-beyazlİ takİmİn teknik patronu Bülent Korkmaz, “Ligin son anİna kadar mücadeleden vazgeçmeyen tüm oyuncularİmİza, bu zorlu süreçte destek olan tüm personelimize tüm imkanlarİyla seferber olan başkanİmİz ve yönetim kurulumuza ve stadyumda olmasalar da her zaman kalbimizde hissettiĞimiz tüm taraftarİmİza ben ve ekibim adİna çok teşekkür ederim. İnşallah bundan sonraki süreçte Konyaspor için herşey çok daha güzel olacak” dedi.

KONYASPOR Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, hem geçen haftaki Başakşehir, hem de Trabzonspor maçİndaki müthiş geri dönüş karşİlİĞİnda ligde kaldİklarİnİ söyledi. Korkmaz, “Bize düştü gözüyle bakİyorlardİ. Allah’a şükürler olsun kalmayİ başardİk. Ben duygularİyla hareket eden bir insanİm. UmutsuzluĞa hiç kapİlmadİm. Son 3 maça 27 puanla girersek ligde kalİrİz demiştim oyuncularİma. Ligin bitimine 1 hafta kala kalmayİ garantiledik. Kendiniz inanİyorsanİz oyuncuyu da inandİracaksİnİz” diye konuştu. Ayrİca Konyaspor’u ligde tutan deneyimli teknik adam, yeşil-beyazlİ takİmda kalmaya sİcak bakİyor. Sözleşmesinde opsiyon olan Bülent Korkmaz, mevcut yönetim genel kurul sürecini bekleyeceĞini açİkladİ. 

Haberi Payla :
SPOR
Copyright Konya Haberleri , Konya Haber   |
|
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. izinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım :
konya net haber - Yönetim