Bug羹n; 18 Nisan 2024, Perembe
"Konyaspor'da Kimse Kaos Ortam襤 Beklemesin"
Tarih : 2020.08.04  17:16:25
Yeil beyazl襤 kul羹pten yap襤lan a癟襤klama: "Kimse kaos ortam襤 beklemesin. Konyasporumuz hi癟bir zaman sahipsiz kalmad襤 bundan sonra da sahipsiz kalmayacakt襤r"

eil beyazl襤 kulüpten, kongre sürecine ilikin yeni bir aç襤klama yap襤ld襤.

Konyaspor’dan yap襤lan yaz襤l襤 aç襤klamada u ifadelere yer verildi:

“Bilindii üzere Olaan Genel Kurulumuz 7 Austos 2020 cuma günü yap襤lacakt襤r. Genel kurula say襤l襤 günler kala adaylarla ilgili herhangi bir gelime olmamas襤 hakl襤 olarak hem camiam襤z襤 hem de bizleri ziyadesiyle üzmektedir.

Aç襤kças襤 bu durum kulübümüz aç襤s襤ndan büyük s襤k襤nt襤lar襤 da beraberinde getirecektir.
Yeni sezon bilindii üzere 12 Eylülde balayacak. Her eyden önce youn ve s襤k襤襤k geçecek maç takvimi için iyi bir kamp dönemi geçirilmesi gerekiyor. Bununla birlikte sözlemesi sona eren futbolculardan devam etmesi istenenlerle bir an önce görüülmesi öncelikle ele al襤nmas襤 gereken konular襤n ba襤nda gelmektedir.

Dier taraftan, kamp planlamas襤, yeni sezon formalar襤, antrenman malzemeleri, yeni transferlerle ilgili görümeler, pilot tak襤m襤m襤z 1922 Konyasporun ak襤beti, mali sorumluluklar襤n devri ile idari tablolar襤n anlat襤m襤, analiz dosyalar襤, amatör branlar襤n durumu, yeni vergi sistemiyle ilgili konular gibi bir çok önemli detay襤 kulübümüzün gelecei aç襤s襤ndan ç襤kacak adaylara anlatabilmeyi ve her türlü konuda yard襤mc襤 olabilmeyi, bir süredir hizmetkar襤 olduumuz kulübümüzün gelecei ad襤na büyük bir sorumluluk olarak görüyoruz.

Konyasporda görev almak bu ehir için bir eyler yapmak büyük bir ereftir. Allah bize bu erefi nasip etti. Sonras襤nda ise camiam襤zdan gelen ‘istifa talepleri’ dorultusunda yönetim kurulu olarak bir karar verdik ve bu karar襤 kamuoyu ile paylat襤k.

Genel kurula çok az bir süre kala, konunun ne kadar önemli ve hassas olduunu bir kez daha hat襤rlatma ihtiyac襤 duyuyoruz.

Biz yönetimdeyken saha sonuçlar襤 kötü olduu dönemlerde ortaya ç襤kanlar襤n, as襤l imdi görevden kaçmamas襤 ve ehir ad襤na sorumluluk almas襤 gerekiyor. Konyaspor’a hizmet bu ehre hizmettir ve bu hizmetten kesinlikle kaç襤n襤lmamal襤d襤r.

Ancak yapt襤襤m襤z aç襤klaman襤n üzerinden bir hafta geçmesine ramen hala adaylar襤n olmamas襤 ya da ortaya ç襤kmamas襤, herkesin köesine çekilip bu göreve talip olmak yerine, görev verilmesini beklemesi, süreci giderek çok daha zora sokmaktad襤r.

Zaman aleyhimize ilemektedir. Konyaspor’umuzu gerçekten seviyorsak, kiisel h襤rs ve beklentilerden ar襤n襤p bu durumu en k襤sa sürede deitirmek ve kulübümüzün geleceini düünmek zorunday襤z.

Bu vesileyle bir kez daha aç襤k çar襤m襤z襤 yineliyoruz. Genel kuruldan önce bakan adaylar襤m襤za tüm detaylar襤yla istedikleri her türlü bilgilendirmeyi yapmaya haz襤r襤z. Bu bilgilendirmeler yeni sezon haz襤rl襤klar襤 için adaylara büyük kolayl襤k salayaca襤 gibi, Konyasporumuzun sezona çok daha haz襤r bir ekilde girmesi için de son derece önemli olacakt襤r.

Kimse kaos ortam襤 beklemesin
Camiam襤z bilmeli ki; Konyaspor’da art襤k kusursuz ileyen kurumsal yap襤 ve sistem oluturulmutur. Kimse kaos ortam襤 beklemesin. Buna asla izin vermeyiz. Yönetimimiz genel kurula kadar görevinin ba襤ndad襤r. Bu kulüp Allah’襤n izniyle yak襤n gelecekte Süper Lige her anlamda damgas襤n襤 vuracak güce sahip olacakt襤r. Camiam襤z rahat olsun. Konyaspor’umuz hiçbir zaman sahipsiz kalmad襤 bundan sonra da sahipsiz kalmayacakt襤r.”

Haberi Payla :
SPOR
Copyright Konya Haberleri , Konya Haber   |
|
Sitemizdeki yaz覺 , resim ve haberlerin her hakk覺 sakl覺d覺r. izinsiz veya kaynak g繹sterilemeden kullan覺lamaz.
G繹rsel Tasar覺m ve Yaz覺l覺m :
konya net haber - Y繹netim