Bugün; 19 Nisan 2024, Cuma
İlhan Palut: "Taraftarlarİmİzİ Mutlu Etmek İstiyoruz"
Tarih : 2021.03.07  16:04:34
Basİn mensuplarİna açİklamalarda bulunan Teknik Direktör İlhan Palut, Fenerbahçe karşİsİnda tek düşüncelerinin istedikleri sonucu alarak taraftarlarİ mutlu etmek olduĞunu söyledi.

Açİklamalarİna İttifak Holding Konyaspor’da göreve geldikleri günden bu yana geride kalan dönemi deĞerlendirerek başlayan Teknik Direktör İlhan Palut, “Göreve geldiĞimiz günden bu yana oynadİĞİmİz maçlarda oyuncularİmİzİn göstermiş olduĞu performanstan mücadele, performans ve oyun disiplini anlamİnda memnunum. Eksiklerimiz mutlaka oldu. Hücumsal anlamda daha da gelişmemiz lazİm. Bunun çalİşmalarİnİn istediĞimiz anlamda yapamİyoruz. Çünkü fikstür bizim uzun süreli antrenmanlar yapmamİzİ engelliyor. Sİkİşİk bir fikstür var. Ama en azİndan özgüven, mücadele, istek anlamİnda ileriye doĞru giden bir takİm olduĞumuzu görüyorum” ifadelerini kullandİ.

Takİmİn 8 Mart Pazartesi günü iç sahada oynayacaĞİ Fenerbahçe maçİ ile ilgili de görüşlerini açİklayan İlhan Palut, “Son derece önemli bir maç. Bu ifadeyi oynadİĞİmİz her maçtan önce de kullanİyorum. Biz de hazİrlİklarİmİzİ sürdürüyoruz. Guilherme’den sarİ kart cezalİsİ olduĞu için faydalanamayacaĞİz. İbrahim Sehic’in takİmla çalİşmalarİ devam ediyor. Sehic’in maçtaki pozisyonu hakkİnda yarİn itibariyle bir deĞerlendirme içerisine gireceĞiz. Çalİşmalarİmİzİ tam kadro sürdürüyoruz. Fenerbahçe çok güçlü bir takİm. Tabiki saygİ duyacaĞİz. Bir kere çok iyi mücadele etmemiz gereken bir maç. Ama bunun yanİnda kendi oyunumuzu oynamak istiyoruz. Hücumsal anlamdaki eksiklerimizi bir nevi bu maçta kapatmak istiyoruz. Top Fenerbahçe’de iken çok iyi mücadele etmemiz lazİm. Top bize geçtiĞi zamanda özgüvenli, kendine güvenen, ataĞa çİkmaktan imtina etmeyen bir takİm görüntüsü ile sahada olmak istiyoruz. Umarİm istediĞimiz sonucu alİrİz ve taraftarlarİmİzİ mutlu ederiz” diye görüş belirtti.

Bir basİn mensubunun ‘Fenerbahçe maçİna özel bir kadroyu sahaya sürme düşünceniz var mİ?’ sorusuna İlhan Palut, “Tabiki her maç kadroyu yeniden düşünüyoruz. Sadece Fenerbahçe maçİyla ilgili deĞil, diĞer maçlar içinde o maça özgü düşüncelerimiz oluyor. şu anda hem kendi takİmİmİzİn analizleri, hem de rakibin artİlarİ ve eksileri ile alakalİ tabiki planlarİmİz olacak. Bu noktada bu maçta da deĞişiklikler olabilir. Ama daha tam karar vermiş deĞiliz. Bu kadro iyi gidiyor, yenilmiyoruz bu kadroda deĞişmez diye bir netliĞimiz yok. Her maça özel çalİşmalarİ bu anlamda yapİyoruz” cevabİnİ verdi.

Zymer Bytyqi’nin performans anlamİnda yetersiz olduĞu için mi ilk 11’de maçlara başlatİlmadİĞİ şeklinde soruya İlhan Palut “Formsuz ve performans anlamİnda yetersiz diyemem. Ama her oyuncunun eksik ve geliştirmesi gereken yönleri tabiki var. Kimisinin gol vuruşu, kimisinin fiziksel gücü eksik, kimisi çok pas hatasİ yapİyor. Zymer’de de en fazla ihtiyacİmİz olan nokta fiziksel gücünü 90 dakikaya yayabilecek dirilik ve fizik kalite. Bunu yakalamaya çalİşİyoruz. Onu yakaladİĞİmİz zaman zaten 3.bölgede etkinliĞi olan bir oyuncu. Bunu tüm maçlara yayabilirse Zymer’den daha fazla yararlanabiliriz” diye cevap verdi.

Haberi Payla :
SPOR
Copyright Konya Haberleri , Konya Haber   |
|
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. izinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım :
konya net haber - Yönetim