Bugün; 19 Nisan 2024, Cuma
2021 Sezonunda Talep Patlamasİ Bekleniyor!
Tarih : 2021.03.07  17:23:50
Antalya kİsİtlamalarİn gevşetilmesiyle birlikte 2021 sezonuna hazİrlİklarİnİ başlattİ. Hint düĞünleri için de çok tercih edilen Antalya, bu sezon talep patlamasİ yaşamayİ bekliyor.

ANTALYA’da koronavirüs salgİnİ öncesi gerçekleşen masalsİ Hint düĞünlerinin tekrar düzenlenmesi için hazİrlİklar tamamlandİ. Pandemi nedeniyle uçuşlarİn kapalİ olduĞu Hindistan ve İngiltere’ye hava trafiĞinin açİlmasİyla yurt dİşİ baĞlantİlİ düĞünlerde patlama bekleniyor.

Antalya başta olmak üzere Bodrum ve İstanbul’da büyük bütçeli Hint düĞün organizasyonlarİ gerçekleştiren Inventum Global’in kurucu ortaĞİ Bünyat Özpak, koronavirüs nedeniyle kapalİ olan Hindistan’dan ve Hintli nüfusun yoĞunlukta olduĞu İngiltere’den Türkiye’ye uçuşlarİn açİlmasİnİn önemini anlattİ.

DÜĞÜNLERİ PANDEMİ KURALLARINA GÖRE ORGANİZE EDECEĞİZ

Antalya ve çevresindeki beş yİldİzlİ otellerin pandemi önlemleriyle dünyada örnek gösterildiĞini, bölge turizminin pandemi sİnavİnİ başarİyla geçtiĞini hatİrlatan Özpak, düĞün organizasyonlarİ için de tüm hazİrlİklarİn tamamlandİĞİnİ kaydetti. Hindistan’da düzenlenen düĞünlerin binlerce kişi yerine 100- 200 kişinin katİlİmİyla, küçük çapta yapİldİĞİnİ anlatan Özpak, Burada yapİlacak düĞünleri pandemi önlemleri uygun şekilde organize etme kabiliyetine sahibiz. Uçuşlar açİldİktan sonra düĞünlerimiz de başlayacak. 2021 yaz sezonu hazİrlİklarİmİzİ tamamladİk. Beklentimiz düĞünlerin başlamasİ için en önemli detay olan havayolu uçuşlarİnİn açİlmasİ" dedi.

 

2021 sezonu talep patlamasİ bekleniyor Antalyada Hint düĞünleri için hazİrlİklar tamamlandİ
 

 

İNGİLTERE’DE YAşAYAN HİNTLİLER DE ÖNEMLİ

İngilizlerin daha çok Marmaris ve bölgesindeki butik otellerdeki sade düĞünlerle evlendiĞini, bunun da bölge turizmi için önemli olduĞunu anlatan Özpak, "2020 yİlİ 1 Haziran’da başlayan normalleşme süreci sonrasİ İngiltere’de yaşayan 3 ve 4’üncü kuşak Hint vatandaşlarİnİn düĞünlerine yoĞunlaştİk. İngiltere ile uçuş sİkİntİmİz olmadİĞİ için organizasyonlar gerçekleştirebildik. Önceki yİllarda da Antalya’da gerçekleşen her 10 Hint düĞününden 3’ü İngiltere merkezliydi" diye konuştu.

AşIDAKİ GELİşME TALEPLERE OLUMLU YANSIDI

Masalsİ düĞünlerin yeniden başlayacaĞİ günü iple çektiklerini sözlerine ekleyen Özpak, Covid-19 salgİnİndan en çok toplu organizasyonlar, konferanslar, kongre ve düĞün organizasyonlarİ etkilendi. DüĞünler çok hareketliydi, pandemiyle birlikte duraksadİ. Özellikle hava trafiĞinin kapanmasİyla tamamen durdu. Planlanmİş düĞünlerimiz vardİ, onlarİ ileri tarihlere attİk. Sektör olarak beklemedeyiz. Her gün bir şeylerin deĞiştiĞi dönemdeyiz. Aşİ gelişmesi talep sayİsİnİ artİrdİ. Talepte ciddi artİş var. Bunlar için en önemli unsur hava trafiĞi. Uçaklar uçmaya başlayİnca bunlarİ gerçekleştirebilecek potansiyeldeyiz. Antalya’da yaptİĞİmİz düĞünler belli bir refah seviyesinin üzerinde gerçekleştirdiĞimiz düĞünler. Marmaris gibi yerlerde yapİlanlar ise daha küçük ve butik düĞünler" şeklinde konuştu.

 

2021 sezonu talep patlamasİ bekleniyor Antalyada Hint düĞünleri için hazİrlİklar tamamlandİ
 

 

UÇUşLAR AÇILIRSA, 2021 SEZONUNDA HİNT DÜĞÜNLERİ PATLAR

DüĞünlerin de kendi içinde ayrİştİĞİnİ aktaran Bünyat Özpak, "Lüks düĞünler dendiĞinde İstanbul, Antalya ve Bodrum sİralamasİ yapİyoruz. DüĞün turizmi 20 yİlda yavaş yavaş oluştu. Belli bir refah seviyesindeki insanlar, yurt dİşİnda düĞün yapmanİn farkİndalİĞİnİ yaşadİ. Hindistan çok büyük bir coĞrafya. 1.2 milyar nüfusa sahip bir ülke. Hintliler için doĞumdan, ölüme kadar en önemli detay gerçekleştirdikleri düĞünleri. Belli bir refah seviyesinin üzerindeki herkes düĞünleri için büyük bütçeler ayİrİyor. İngiltere’ye dönecek olursak, Hint diasporasİnİn yoĞun olduĞu bir ülke. Birkaç yüzyİldİr bu iki ülkenin ilişkisi var. İngiltere’de yaşayan Hintlilerin de çok düĞününü yaptİk" diye konuştu.

 

Haberi Payla :
EĞİTİM
Copyright Konya Haberleri , Konya Haber   |
|
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. izinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım :
konya net haber - Yönetim