Bugün; 19 Nisan 2024, Cuma
Ankapark Tepkisi: Garibim Dinozorlarİ Deşmişler
Tarih : 2022.08.06  15:30:52
"Garibim dinazorlarİn içini deşmişler. Bu parka 801 milyon dolar harcandİ. Bu paralarla sizin nisan ayİnda çoĞunuzun atamadİĞİ gübreyi Türkiye genelinde bedava çiftçiye verebilirdik”

İYİ Parti lideri Meral Akşener, esnaf ve vatandaş ziyaretleri kapsamİnda Bilecik Pazaryeri ilçesindeydi.

Pazaryeri ilçesinde esnafİ ziyaret eden Akşener, ardİndan ilçe meydanİnda bölge halkİna seslendi. Akşener, “Başbakan Meral” sloganİ atan yurttaşlara gülerek, “Çok teşekkür ederim… İyi tamam, ben bunlarİ duydum gidiyorum…” yanİtİnİ verdi.

“GARİBİM DİNOZORLARIN İÇİNİ DEşMİşLER”

Konuşmasİnda “Siyasetçilerin vekil, Türk milletinin ise asil' olduĞunu ifade eden Akşener, “Su bulununca teyemmüm bozulur. Devlette çalİşan öĞretmen, özel okulda çalİşan öĞretmen. Böyle bir şey olabilir mi? İster özel okulda, ister devlette çalİşsİn öĞretmen, öĞretmendir, evlatlarİmİzİ emanet ettiĞimiz en önemli insandİr. O kadar çok atanamamİş öĞretmen var ki her gittiĞim yerde aĞlİyor, anneler, babalar, çocuklar aĞlİyor yazİktİr günahtİr. Bütün bunlarİn karşİlİĞİnda birileri de kazanİyor” şeklinde konuştu.

Akşener, sözlerine şöyle devam etti:

“İki tane rakam vermek istiyorum. 24 milyar lira sizin cebinizden Telekom’dan alİndİ, sayİn ErdoĞan'İn aile dostu olan faillerin cebine koyuldu. Ankara'da Ankapark diye bir park yapİldİ. Garibim dinozorlarİn içini deşmişler, çarpİşan otomobillerin çarpİşamadİĞİ bir park bu.

Bu parka 801 milyon dolar harcandİ. Türkçesi 14 milyar lira. Toplayİn ikisini 38 milyar lira yapİyor. Bu 38 milyar liraya neler yapİlabilirdi? Sizin nisan ayİnda çoĞunuzun atamadİĞİ gübreyi Türkiye genelinde bedava çiftçiye verebilirdik. O gübreyi ücretsiz devlet verirdi ve siz atardİnİz. Ürünlerinizin onun bunun elinde kalmasİnİn önüne geçer, yüksek fiyat açİklanabilirdi. Bu arada üniversite okuyan çocuklarİnİzİn KYK borçlarİ silinebilirdi.

Karşİlİksİz burs verilebilirdi. İlkokuldan lise sona kadar okuyan öĞrencilerimizin tamamİna sabah ve öĞle yemeĞi verilebilirdi ve bu 38 milyar lirayla ayrİca mezun olmuş gençlerimize istihdam imkanİ saĞlanabilirdi. Ne oldu? İki kalem biri 14 milyar biri 24 milyar birilerinin cebine gitti.”

İYİ Parti lideri Akşener, ilçeye girerken kendisini Türk bayraklarİ ve alkİşlarla karşİlayan vatandaşlara seslendi. Akşener, “Başbakan Meral” sloganİ atan yurttaşlara gülerek, “Çok teşekkür ederim… İyi tamam, ben bunlarİ duydum gidiyorum…” yanİtİnİ verdi.

“ELELE VERİP SEÇMENİ VELİNİMET EDECEĞİZ”

“Hiçbir programda siyaset yapmadİm başka bir siyasi partiyle hiç gelmedim. Çünkü orada özne insanİmİz olmalİydİ. Siyaseti dertlerinizi, dertlerimizi tespit edip onlar üzerinden çare ürettik, o çareler üzerinden de rekabet ettirebilir hale getirebilirsek hep birlikte bu siyasetçileri sonuçta kazanan milletimiz olur, seçmenimiz olur. O dükkanlarİn içinde müşteri veli nimettir. Çok uzun bir zamandİr seçmen veli nimet deĞil. El ele vereceĞiz ve seçmeni veli nimet biz edeceĞiz. Biz siyasetçiler vekiliz asil sizsiniz aziz Türk Milleti siz asilsiniz. Dolayİsİyla hep su bulununca teyemmüm bozulur.”

Haberi Payla :
GÜNCEL
Copyright Konya Haberleri , Konya Haber   |
|
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. izinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım :
konya net haber - Yönetim