- » Konyaspor Teknik Direktörü: "Tüm Sorunları Çözeceğiz"
- » Konyaspor Hatayspor Maçı Hazırlıklarına Başladı
- » Konyaspor: 0 Beşiktaş: 2
- » Beşiktaş'ın Konyaspor Maçı Kamp Kadrosu Açıklandı!
- » Konyaspor - Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda
- » Süper Lig'de 7. Haftanın Hakemleri Belli Oldu
- » Konyaspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Başladı
- » Konyaspor Beşiktaş Maçı Biletleri Satışa Çıkıyor
- » Konyaspor 9 Puana Ulaştı
- » Filenin Sultanları Paris'e Gitmeyi Garantiledi!
- » Cumhurbaşkanı Erdoğan Danıştay'da Konuştu
- » Erdoğan Kazakistan Cumhurbaşkanı İle Görüştü
- » "Bu Sabahki Eylem Terörün Son Çırpınışları"
- » Türkiye Büyük Millet Meclisi Yeni Yasama Yılı Başlıyor
- » Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklamalarda Bulundu
- » Seçime Giderken Partilerde Kongre Telaşı Başladı
- » Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli İle Görüştü
- » "Sizin Kongreniz Varsa Bizim de Parlamentomuz Var"
- » Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nahçıvan'da
- » Özgür Özel: "Biz Bu Baba Evinin Evlatlarıyız"
- » Reel Kesim Döviz Açığı Temmuz'da Azaldı
- » "Sermayenin Tabana Yayılması Önceliklerimiz Arasında"
- » Ticaret Bakanlığı'ndan 44 Firmaya 78.5 Milyon TL Ceza
- » EPDK, 3 Doğalgaz Dağıtım Şirketine Kayyum Atadı
- » Şirketlerin Sadece Yüzde 40'a Yakını Rusya'dan Ayrıldı
- » DİSK'ten En Düşük Emekli Aylığı İçin Zam Çağrısı
- » Iğdır-Nahçıvan Doğal Gaz Boru Hattı'nın Temeli Atıldı
- » Turistlerin Kartla Yaptığı Harcamalarda Rekor Artış
- » Borsa İstanbul'dan Pay Piyasasında Değişiklik
- » Zeytinyağı Fiyatlarında Büyük Artış: Litresi 200 TL
- » Dışişleri'nden İsrail'e Mescid-i Aksa Çağrısı
- » Hollanda'dan Havalimanı Çevresindekilere Tazminat!
- » Hain Terör Saldırısına İlişkin Liderlerden Tepki
- » Türkiye'den İsveç'teki Provokasyona Tepki
- » NASA Uzmanları Araştırdı: New York Çöküyor
- » Trump'tan Biden'e: 'Çürümüş' ve 'Çarpık' Siyasetçi
- » Rusya: ABD, Suriye'de Kaçakçılık Yapıyor!
- » K. Kore'den G. Kore Liderine: Küçük Beyinli, Aptal
- » Ermenistan'da İktidara Karşı Darbe Girişimi!
- » "Karabağ Ermeni Güçleri Silahlarını Teslim Ediyor"
- » CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Anayasa Mesajı
- » Başkentteki Saldırı Girişimi Hakkında Açıklama
- » "Emekli Maaşları İçin Hükümet Çok Yönlü Çalışıyor"
- » "81 İlde Kendi Adayımızla Seçime Gireceğiz"
- » Hakan Fidan, NATO Genel Sekreteri İle Görüştü
- » Bir Günde Üç Genç Doktor İntihar Etti!
- » "Derinleşmiş ve Kalıcı Yoksulluk Dönemindeyiz"
- » İYİ Parti Lideri Akşener'den AYM'ye Bireysel Başvuru
- » Bahçeli'den Eski İçişleri Bakanı Soylu'ya Destek
- » MEB: Türkçe Ortalaması 70 Olmayan Geçemeyecek
- » Devlet Bahçeli: "MHP 100 Maddelik Metinle Hazır"
- » Sağlık Bakanı Koca: "85 Milyon Müsterih Olsun"
- » Teröristler Veterineri Öldürüp Aracını Gasp Ettiler!
- » Yaşlılıkta En Önemli Halk Sağlığı Sorunu "Yalnızlık"
- » Tek Kullanımlı Plastik Ürünlere Yasak Geliyor
- » Mide Yanması ve Hazımsızlık Gizli Kalp Belirtisi
- » Yardımlar Kesildi, Bin 329 Kişi Açlıktan Öldü!
- » Rus Kozmonot Oleg: Türkiye Uzaydan Çok Güzel
- » TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa Mesajı
- » Bakan Yerlikaya: 49 Zehir Taciri Gözaltına Alındı
- » ABD'nin En Büyük Müzik Marketi İflas Etti
- » Polis Köpeklerle Müdahale Edince Aslan Getirdi!
- » Sinemada İşletmeci İle Yapİmcİ Karşİ Karşİya!
- » “Kİsa-Ca”da Ödüller Sahiplerini Buldu
- » İlçeler Konya İle Buluşuyor! Her Gün 5 Bin Kişi..
- » Kültürel Miras ve Turizm Kongresi, Konya’da Başladİ
- » Türkiye Afrika’yİ Tarİm Üssü Yapİyor
- » Mangal Sezonu Açİldİ, Et Fiyatlarİ Kanatlanİp Uçtu!
- » Rusya'dan Türkiye İçin Müjdeli Açİklama! Vize..
- » Araplarla ABD'liler Türk Baklavasİna Doyamadİ
- » Ekim Ayı Kira Artış Oranı Belli Oldu
- » Otomobil Satışları Eylülde Rekor Kırdı
- » Eylül Ayının Zam Şampiyonu Belli Oldu
- » Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi Arttı
- » Eylül Ayı Enflasyonu Açıklandı
- » Euro Bölgesi'nde İşsizlik Oranı Geriledi
- » Bir Ayda 66 Milyar Liralık Yatırım Teşviki
- » Katar'dan Türkiye'ye 20 Milyar Dolar Yatırım
- » Metropol ve Kırsaldaki Eşitsizlik Büyüyor!
- » Tesla'nın Rakibi Türkiye'ye Geldi
- » İlaç Firmalarına Yönelik Şikayetler, Yüzde 113 Arttı
- » DSÖ, Türkiye ve Hindistan'ı Uyardı!
- » Türkiye 44 Ülke Arasında 34'üncü Sırada
- » İlaç Fiyatlandırmasında Yüzde 30.5'lik Artış
- » 15 Bin İlacın Fiyatında Artış
- » Sağlık Çalışanları Bir Günlük İş Bırakacak
- » Sağlık Turizminde Zirve Saç Ekiminde!
- » "Obruk Sayıları Artmaya Devam Ediyor"
- » Antidepresan Kullanımında Korkutan Artış
- » Bakanlıktan 4 Ayda 375 Bin Gıda Denetimi

Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oylarını kullandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turunda oylarını kullanmak için Üsküdar Kısıklı'daki konutlarından çıkarak saat 12.05'te Saffet Çebi Ortaokulu'na geldi. AA'nın haberine göre, okul bahçesini dolduran vatandaşların sevgi gösterilerinde bulunduğu Erdoğan'ı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile diğer ilgililer karşıladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile "3279" numaralı sandığın bulunduğu sınıfın önünde sıraya girdi. Sandık görevlileriyle tokalaşan Erdoğan ile Emine Erdoğan, gerekli kontrolün yapılması için kimliklerini sandık görevlilerine verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan, kabine geçerek oylarını kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan, oy zarfını sandığa attıktan sonra mührü teslim ederek imzalarını attı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy kullandığı "3279" numaralı sandıkta 380 seçmen vatandaşlık görevini yerine getirecek. Seçmen listesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan 175, Emine Erdoğan da 174. sırada yer alıyor. Aynı okulda, sabah saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal ve eşi Reyyan Erdoğan da oyunu kullandı.
"İLK DEFA İKİ TURLU BİR SEÇİME ŞAHİT OLUYORUZ"
DHA'nın haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada, "Türk demokrasi hayatımızın ilk defa iki turlu bir seçime şahit oluyoruz. Birinci tur malum, 14 Mayıs'ta gerçekleşmişti. Şimdi ikinci turu da 28 Mayıs'ta gerçekleştirmiş oluyoruz. Tabi burada partiler yok, bir metre boyunda bir oy pusulası yok. Sadece iki aday söz konusu. Bu iki adaya halkımız oylarını vereceği için de inanıyorum ki çok seri bir şekilde inşallah bugünkü oylama da bitecektir. Türk demokrasi hayatının Cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk defa böyle bir oylama şahit olduğumuz bir vaka ve bu dünya tarihinde böyle yüzde 90'a varan bir katılımla gerçekleşen ülke yok. Ama Türkiye, yüzde 90'a varan bir katılımla demokratik bir mücadelesini en güzel şekilde verdi ve bugün de bunu inanıyorum ki aynı şekilde gerçekleştirecektir. Ülkemiz, milletimiz için hayırlara vesile olmasını Allah'tan diliyorum. Katılımın son ana kadar rehavete ulaşmadan, varmadan gerçekleşmesini de özellikle vatandaşlarımdan rica ediyorum" diye konuştu.
Oy kullanma işleminin ardından okul bahçesinde bekleyen vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yoğun ilgi gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada vatandaşları selamlayıp, sohbet etti. Erdoğan'ın oy kullandığı sandıkta 380 seçmenin olduğu öğrenildi.
KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA KULLANDI
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte oyunu Ankara'da Arjantin İlkokulu'nda kullandı. AA'nın haberine göre, Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu için oy kullanacağı Arjantin İlkokulu'na gitmek üzere Çukurambar Mahallesi'ndeki evinden ayrılırken gazetecilere açıklamalarda bulundu.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Kazanacağız göreceksiniz, halkın iradesine güveniyorum. Zaman zaman belli aksaklıklar yansıyor, engellemek istiyorlar ama arkadaşlarımız sandık başında ve görevlerini yapıyorlar." dedi.
Daha sonra eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ile oy kullanacağı Çukurambar Mahallesi'ndeki Arjantin İlkokulu'na gelen Kılıçdaroğlu, oy kullanmak için gelenlerin ilgisiyle karşılandı.
Kılıçdaroğlu ile eşi Selvi Kılıçdaroğlu, 4221 numaralı sandıkta oylarını kullandı.
"VATANDAŞLARIMI SANDIĞA DAVET EDİYORUM"
Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: "Baskıdan kurtulmak için, otoriter bir yönetimden kurtulmak için, bu ülkeye gerçek anlamda özgürlüğün ve demokrasinin gelmesi için bütün vatandaşlarımı sandığa davet ediyorum. Oylarını kullansınlar, oylarını kullandıktan sonra da sandığa sahip çıksınlar. Çünkü bu seçim, çok zor koşullarda gerçekleşen bir seçimdir. Her türlü karalama, her türlü iftira yapıldı ama ben halkın sağduyusuna güveniyorum ve mutlaka bu ülkeye demokrasi gelecek, özgürlük gelecek, insanlar huzur içinde bu ülkenin caddelerinde, sokaklarında gezebilecekler ve siyasetçileri de özgürce eleştirebilecekler. Sandığa gidip oyunu kullanan ve oyunun hakkını arayan bütün vatandaşlara buradan yürekten teşekkürlerimi gönderiyorum."













Görsel Tasarım ve Yazılım : konya net haber - Yönetim
