Bugün; 26 Nisan 2024, Cuma
"Haysiyetsizlik, Buna İnsanlİk Denilir mi?"
Tarih : 2020.01.13  17:00:51
AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan’İn "100 farklİ belediye AKP'ye geçiyor" iddiasİna sert sözlerle yanİt veren Saadet Partisi lideri KaramollaoĞlu, "Bu hakikaten haysiyetsizlik" dedi.

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, partisinin Küçükkuyu Belde Teşkilatİ’nİn 7’nci OlaĞan Kongresi’nde açİklamalarda bulunmuştu. Turan, önümüzdeki günlerde, diĞer partilerden 100'e yakİn belediye başkanİnİn AK Parti rozeti takacaĞİnİ söylemişti.
Saadet Partisi Genel Başkanİ Temel KaramollaoĞlu, AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan’İn sözlerine cevap verdi.
Partisinin Kahramanmaraş Elbistan 7. OlaĞan İlçe Kongresi'nde konuşan KaramollaoĞlu, sert ifadeler kullandİ.
KaramollaoĞlu, şunlarİ söyledi:
*Yakİnda 100 tane belediye AK Parti’ye geçiyormuş. Vay canİna! Nasİl olmuş bu iş? Belediye başkanİ diyor ki ‘Kusura bakma, ben mecburum bunu yapmaya. Bu beni utandİrİyor ama mecburum. Borcu ödeyemiyorum, benden önceki belediye bunu başİma bela etmiş. Hükümet de diyor ki gel benim yanİma ben öderim.
*Bu hakikaten haysiyetsizlik ya! Bir de bununla övünüyorlar. Böyle bir mantİk olur mu ya? Ülke böyle yönetilir mi? Bunun adİna demokrasi denir mi? Buna insanlİk denilir mi?
*Belediye başkanlarİnİn 100 tanesi geçecekmiş! İktidar partisine geçmeleri belki saĞlanİr ama ben inanİyorum ki samimi olan herkes bundan dolayİ bu iktidara hİnç besler.

Haberi Payla :
SİYASET
Copyright Konya Haberleri , Konya Haber   |
|
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. izinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım :
konya net haber - Yönetim