Bugün; 02 Mays 2024, Perembe
KİlİçdaroĞlu’na Sert Çİkİş; Yüzsüz, Terbiyesiz Herif
Tarih : 2021.02.17  15:44:23
KİlİçdaroĞlu'nun "13 şehidin sorumlusu Recep Tayyip ErdoĞan'dİr" sözlerine ErdoĞan yanİt verdi: "Sen nasİl bir yüzsüzsün ya? Sen de nasİl bir yüz var ya? Terbiyesiz herif"

Cumhurbaşkanİ Recep Tayyip ErdoĞan partisinin Ankara il kongresine katİldİ, Ordu ve şanlİurfa kongrelerine video konferans yöntemiyle baĞlandİ.

ErdoĞan’İn açİklamalarİndan satİrbaşlarİ:

* Bugünkü il kongrelerimizle birlikte 72 il kongremizi tamamlamİş oluyoruz. Önümüzdeki hafta kalan illerimizin kongresini de yaparak 24 şubat’ta İstanbul İl kongresiyle tamamlayacaĞİz. Mart sonundaki 7'nci büyük kongremize yoĞunlaşacaĞİz.

* FETÖ taktikleriyle kuşa çevirdikleri görüntüler üzerinden bu coşkumuzu örselemek isteyenler boşuna uĞraşİyor, mİzrak çuvala sİĞmaz. Sabah söyledikleri yalanlar daha akşam olmadan tek tek ellerinde patlİyor. Cumhur İttifakİ maruz kaldİĞİ onca saldİrİya raĞmen her geçen gün daha da güçleniyor.

KILIÇDAROĞLU’NA SERT TEPKİ

* Bay Kemal sen o Diyarbakİr annelerinin feryadİnİ duydun mu? Sen nasİl bir yüzsüzsün ya? Sen de nasİl bir yüz var ya? Utanİp sİkİlmadan Gara katliamİndaki şehitlerin sorumlusu Cumhurbaşkanİdİr diyorsun.

* Bunlarİn sorumlusu Cumhurbaşkanİdİr nasİl diyorsun ya! Terbiyesiz herif. Sana İçişleri Bakanİmİ, Savunma Bakanİmİ gönderiyorum. Sen bunlara layİk deĞilsin. Utanmadan sİkİlmadan Cumhurbaşkanİna fatura kesmeye kalkİyorsun.

* Bu teröristlere o inleri mezar edeceĞiz, mezar. İttifak ortaklarİnİ incitmemek için bölücü terör örgütünü kİnayamayanlar bize insanlİktan bahsedemez. Bay Kemal, şu teröristlere bir gün terörist de be.

* Diyemez. Onlarla ortak. Biz gümbür gümbür, üzerine üzerine gidiyor ve bunlarİ çökertiyoruz. PKK’nİn Suriye uzantİsİnİ terör örgütü olarak görmüyorum diyenler, Bay Kemal ve yandaşlarİdİr. Bize bunlar terörle mücadele dersi veremez.

* Biz siyaseti başkalarİ gibi, ülke ve millet düşmanlarİna şirinlik için deĞil, aziz milletimize hizmet etmek için yapİyoruz. Her ne yapİyorsak bu uĞurda özellikle yapİyor, gerektiĞinde kendi istikbalimizi ortaya koymaktan da çekinmiyoruz.

* KİlİçdaroĞlu ve şürekasİ bilsin ki, baş veririz ama onlar gibi teröristler ve destekçileri karşİsİnda baş eĞmeyiz.

* Sen önce DHKP-C’lileri temizle KİlİçdaroĞlu. Bunlarİn da hepsini senin önüne çİkaracaĞİz, merak etme.

* Terörün başİnİ ezene, bu ülkede terör sorununu kökten çözene kadar mücadelemizi kararlİlİkla sürdüreceĞiz. Sİnİrlarİmİz içinde ve dİşİnda son teröristi etkisiz hale getirene dek operasyonlarİmİzİ devam ettireceĞiz.

* Son nefesimizi verene kadar Allah bizi ülkeye ve millete hizmet yolundan ayİrmasİn diye dua ediyorum.

“KABİNEDE ALDIĞIMIZ KARARLARI AÇIKLAYACAĞIZ”

* Corona virüsle mücadelenin sancİlİ sürecinde AK Parti kadrolarİnİn daha fazla sorumluluk üstlenmesi gerekiyor.

* Birçok kardeşimizi ebediyete uĞurladİk. Burhan hocamİzİ uĞurladİk, Kadir abimizi uĞurladİk. Birçok mesai arkadaşlarİmİzİ uĞurladİk. Salgİn şartlarİnİn insanİmİzİ çeşitli sİkİntİlarla karşİ karşİya bİraktİĞİnİ biliyoruz.

* Devlet olarak hiçbir vatandaşİmİzİ sahipsiz bİrakmadİk. Aşİlamada 5 milyon 200 bini bulduk ve yoĞun bir şekilde de kampanyamİz devam ediyor. O çok büyük olduĞunu söyleyenlerin falan böyle bir durumu yok ama biz başardİk.

* Kİsİtlamalarİn esnafİmİz, işçilerimiz üzerindeki yükü en aza indirmek için pek çok destek paketi açİkladİk. Bugün de yine kabine toplantİsİndaki çalİşmalarla aldİĞİmİz kararlarİ açİklayacaĞİz.

* şehir hastanelerimiz başta olmak üzere tüm saĞlİk tesislerimiz, salgİnla mücadelede öncü rol oynadİlar. İstanbul’da Atatürk Havalimanİ’nİn bünyesinde 45 günde acil durum hastanesi yaptİk 1008 odalİ.

Haberi Payla :
SİYASET
Copyright Konya Haberleri , Konya Haber   |
|
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. izinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım :
konya net haber - Yönetim